Ordet ”massage” er ganske spændende at analysere, for i de flestes bevidsthed har det en lidt pikant klang, selv om massage også er almindeligt anvendt som en fysiologisk behandling af ømme muskler og led. Det spændende ved massage er jo netop, at det på den ene side er dejligt og behagelig rent fysisk, men samtidig også har en erotisk undertone, som man kan lægge mere eller mindre vægt på, alt efter temperament og situation.

Massage-gel eller olie fremmer massagens virkning

En god massage er som regel kendetegnet ved langsomme faste og glidende bevægelser. På den måde kan man som modtager af massagen være helt afslappet – der kommer ingen uventede bevægelser eller overraskelser. For at opnå minimal friktion, bruger man derfor ofte enten gel, olie eller forskellige former for cremer. De gør det lettere at foretage massagen, og giver et øget velvære hos modtageren.

Massageolie er som regel en gel, der er fortyndet med vand

Det mest almindelige glidemiddel i forbindelse med massage er forskellige former for olie. Det er vigtigt at være opmærksom på, at olien som regel er fortyndet med vand, for at opnå den rigtige konsistens. Det er selvfølgelig bekvemt at kunne bruge massageolien direkte fra tuben eller flasken, men ofte vil den forudgående fortynding være en fordyrende proces i forhold til det færdige produkt, og man betaler som regel ganske meget for vandindholdet. For den prisbevidste forbruger vil det derfor være en fordel at vælge en drøjere olie eller gel, og selv fortynde efter behov. Et godt eksempel er Nuru massage-gel, som ud over at være drøj i brug, også består af 98% naturlige ingredienser.

Erotisk massage i bruser eller badekar

Efterhånden er der rigtig mange, der har opdaget, at massage ikke alene giver god fysisk kontakt og velvære, men også er et perfekt krydderi til sexlivet. Massage og berøringer kan allerede starte i badet eller under bruseren. Her er det dog vigtigt at vælge en tyktflydende olie eller gel, da den ellers for hurtigt vil blive fortyndet af vandet og miste den ønskede effekt. Man kan enten bruge en almindelig drøj massage-gel eller eventuelt vælge en gel, der er ekstra tyktflydende og beregnet til brus og bad.

Lad legen fortsætte i soveværelset

Professionelle massører benytter som regel en særligt indrettet briks til massage, men det er slet ikke nødvendigt, hvis massagen først og fremmest er af erotisk karakter. Brug i stedet dobbeltsengen, som i forvejen er både komfortabel og tryg. Visse massageolier kan imidlertid efterlade fedtpletter på sengetøj og eventuelt lingeri, så vælg om muligt en vandbaseret gel eller olie, så den slags undgås.

En god massage kræver, at man ikke er nærig med massage-gel’en, og det vil uvilkårligt føre til et lidt fugtigt underlag. Det er ikke optimalt, hvis sengen skal bruges til at sove i umiddelbart efter. Heldigvis kan man relativt billigt købe specielle lagner i latex eller med vandafvisende overflade, som hurtigt kan bredes ud over sengen før massagen. Efterfølgende kan lagenet blot fjernes og smides til vask – enkelt og let.

Spil på hele sanseregisteret og forstærk massagens virkning

Massagen spiller primært på følesansen, men det er oplagt at forstærke oplevelsen med f.eks. dufte og musik. Her er det muligt at påvirke følelserne, f.eks. i retning af afslapning eller opstemthed. Der findes f.eks. masser af materiale på nettet om de forskellige duftes virkning og betydning. Køb duften som æterisk olie, og bland et ar dråber i massage-gel eller olie. Husk også, at både hænder og gel bør være lunet på forhånd, da kulde forstyrrer den afslappende effekt. Hvis man bruger en gel, der skal blandes op med vand, kan man passende benytte lunkent eller varmt vand til opblandingen. Alternativt kan en færdig olie på forhånd opvarmes i vandbad eller på en radiator.

Frisk på at prøve selv? du kan købe massageolie, samt tilbehør her.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+