Velkommen til MIN hjelm!

Mit navn er Louise, jeg er 26 år gammel og kommer fra den fynske by Højby.

Til hverdag arbejder jeg med grafisk design og hjemmesider generelt – og det er også en af grundene til at jeg har valgt at lave min helt egen blogside. I min fritid interessere jeg mig for lidt af hvert, og det svinger fra alt fra skønhedspleje, til nyeste smartphones :) Og fordi at jeg interessere mig for mange emner, vil du også kunne forvente at jeg vil blogge ret bredt her på siden, da jeg egentligt bare gerne vil ud med en masse tanker og idéer, og forhåbentligt finder i dem interessante! :-)

Hvorfor navnet Minhjelm.dk tænker du?

Ja det lidt en sjov historie, men kort handler det om at jeg ALTID kørte med cykelhjelm da jeg var yngre (gør jeg ivrigt stadig, og vil anbefale andre at gøre også!), og på et tidspunkt valgte jeg at designe min helt egen hjelm. Designet var ret kreativt, og derfor endte det med at folk gjorde lidt grin/sjov med mig – og derfor synes jeg det kunne være meget sjov at lave en blog, med relation til dette :)

Jeg håber du vil finde mine indlæg spændende og motiverende, og har du nogle spørgsmål eller andet, så er du velkommen til at kontakte mig.

God fornøjelse her på siden!

//Louise